Onze diensten

Van advies en ontwerp tot en met constructie en onderhoud

Repon Dakbedekkingen B.V. neemt zowel kleinschalige als grootschalige nieuwbouw- en renovatieprojecten voor zijn rekening. Van A tot Z. Ook inspectie- en onderhoudswerk is bij ons in vertrouwde handen. U kunt kortom bij ons terecht voor het hele traject, van advies en ontwerp tot en met constructie en onderhoud.

Nieuwbouw en renovatie

U wilt een nieuw dak laten plaatsen of uw oude dak renoveren? Repon Dakbedekkingen BV is naast nieuwbouw ook thuis in renovatie. Wij leveren de meest voorkomende dakbedekkingen voor platte en hellende daken. Ook zink- en koperwerk behoort tot onze specialiteit. Natuurlijk nemen onze vakkundige dakdekkers ook alle bijkomende daktimmerwerkzaamheden voor hun rekening. 

Repon Dakbedekkingen BV heeft voldoende ervaring om uw asbest snel en veilig te laten verwijderen.  

Neem direct contact op voor meer informatie.

Service en onderhoud

U kunt bij Repon Dakbedekkingen B.V. ook terecht voor inspectie en onderhoud van bestaande daken. Regelmatige inspecties en onderhoud voorkomen vervelende lekkages. Een goed onderhouden dak gaat bovendien jaren langer mee.

Met het Repon Preventie Plan (RPP) voorkomt u nare verrassingen. Wij inspecteren uw dak standaard elk jaar en verrichten het nodige onderhoud. Ook kleine reparaties behoren tot het onderhoudswerk. Na de inspectie ontvangt u een statusrapport met bevindingen en aanbevelingen.  

Neem direct contact op voor meer informatie.

Advies en ontwerp

Onze betrokkenheid begint lang vóór de aanleg van uw nieuwe dak. Wij adviseren bij zowel renovatieprojecten als bij klein- en grootschalige nieuwbouwprojecten.

Wij hebben de software en mensen in huis om technische berekeningen op het vlak van windbelasting en bouwfysische berekeningen uit te voeren. Ook verrichten wij nulmetingen. Zo kunnen wij een doortimmerd advies uitbrengen over bijvoorbeeld uw dakconstructie, de te gebruiken (isolatie)materialen en het te verwachten onderhoud. 

Ook ontwerpen wij in eigen huis dakconstructies op maat –voor zowel particuliere zelfbouwers als projectontwikkelaars.

Neem direct contact op voor meer informatie.